Eenvoudig importeren

“Wij importeren bijna al onze wijnen zelf. Dit kostte voorheen veel tijd en moeite, met losse transporten die steeds weer moesten worden georganiseerd. Nu importeren wij eenvoudig via onze unieke TMS van RiJo Logistics. De wijnen worden nu razendsnel van de producent rechtstreeks naar de winkel verzonden. Zo houden wij meer tijd over voor onze passie: het vinden van de meest bijzondere wijnen.”

Mieke van Dort – Van Dort Wijnspecialist

Leveringen moeten soepel verlopen

“Wij hebben dagelijks te maken met regulier vervoer, speciaal transport en koeriers. Het is van groot belang dat onze leveringen soepel verlopen, zodat we geen vertraging oplopen. RiJo Logistics helpt ons hierbij. Via het heldere en transparante systeem kunnen zendingen gemakkelijk worden geregeld. En als we een specifieke oplossing zoeken? Dan denkt de vriendelijke customer service met ons mee.”

Karin Wagenaar – Sijbo

Het overzichtelijke systeem

“Wij versturen veel pakketten en pallets naar klanten, waaronder belangrijke machineonderdelen. Met het overzichtelijke Transport Management System van RiJo Logistics kunnen wij de zendingen zelf in de gaten houden, en kunnen wij onze klanten precies vertellen wanneer ze hun pakketten kunnen verwachten.”

Gerard van Vliet – Van Vliet engineering

Log in Registreer